HTML

válságblogger második kötet

Árpád vagyok, válságblogger. Egy mexikói melegszendvics krémmel ki lehet nyitni a sert és mehet az írás.

Friss topikok

Címkék

vasárnap gyümölcse I.

2011.07.31. 19:25 :: hurpi

Most nem tudunk kérdéseket megválaszolni, de abban egyeztünk meg, h. nem is kell erőltetni mert biztosan jelentős számúra tudunk kielégítő magyarázatot adni ha kivárjuk azt a pár hetet, míg megérünk a megoldására. A menetrend szerint fokozatos csökkentjük a napi adagot (jobbára kommunikációs adagot), egészen addig míg a teljes megvonás el nem érhető és biztonsággal fenntartható. Ha belépünk a nullkommunikációs szakaszba, akkor annak a vaskos sűrű, közel véglegesített csendjét csak akkor törhetjük meg, ha valami olyan eseményt kell megosztanunk a másikkal, ami alapjaiban változtatja meg jövőnket. A kommunikáció-mentes szakasz végére kitűztünk egy szakaszvégi értékelő megbeszélést (multiban nevelkedettek kedvéért: milestone meeting), ami után döntés fog születni a következő szakasz fő irányvonalát tekintve, valamint az irányvonal sajátságos technikai részleteinek kivitelezésére.

Az itt nem taglalt pontokban a polgári törvénykönyv §ai az irányadóak. Az értekezlet vázlatát az összes jelenlevő jóváhagyta, abban kivetnivalót nem talált.

Ilyen értekezlet jegyzőkönyv stílusban még nem vetettem blogra a jövő nagyon is jelentős, izgalmas, örömteli és vészterhes lehetséges és / vagy leendő történéseinek valószínűségét feszegető irományt.

Most akkor túl sokat ittam, vagy túl keveset? Asszem 2012ben visszatérünk rá.

 

u.i.: vivátosz legoházosz (v. mint vörös)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sebesjimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr33114919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása